Mevrouw de Rudder: Een cursus beter Duits leren schrijven via Skype

Duits schrijven

Op de fiets- en wandelbeurs ontmoette ik Mevrouw de Rudder. Ik vroeg of zij Duits wilde leren. Wat bleek? Zij en haar man bestieren een hotel in het Sauerland. Mevrouw de Rudder wilde correct zakelijk Duits leren schrijven. In het Sauerland kon zij geen geschikte leraar Duits vinden. Men gaf haar te kennen dat haar niveau te hoog was voor de groepen waar Duits werd geleerd. Ik bood haar een cursus beter Duits leren schrijven via Skype aan.

De cursus beter Duits leren schrijven via Skype in de praktijk

Om een maatwerktraining op afstand te kunnen geven heb ik gebruik gemaakt van Skype – zodat wij kosteloos met elkaar konden bellen – en een online tool waarmee je tegelijkertijd in hetzelfde document kunt werken. Ik legde mevrouw de Rudder spellingregels uit en gaf haar oefeningen. Soms deed zij deze oefeningen in de training zelf, soms als huiswerk. Ook kreeg zij schrijfopdrachten zoals het schrijven van brieven. Deze documenten konden wij tegelijkertijd inzien en kon ik haar direct feedback geven. Haar aan mij verstuurde e-mails dienden evenzeer als studiemateriaal.

Het resultaat van de cursus beter Duits leren schrijven via Skype

Mevrouw de Rudder schrijft veel beter Duits. Lees haar recensie.

Meer weten over beter Duits leren schrijven via Skype?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact AAdA 8

Save the date: DNHK Duitslanddag 2020
25 maart 2020 in Utrecht

Op 25 maart 2020 zal de 4e editie van de DNHK Duitslanddag plaatsvinden - het grootste Duitsland-evenement in Nederland. Zet die dag alvast in uw agenda! Academie Aan de Angstel zal in samenwerking met Cactus Marketing een presentatie houden. Meer informatie volgt binnenkort.


Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel