Academie Aan de Angstel: Uw personal trainer Duits

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers, CEO’s, accountmanagers, projectleiders, juristen, controllers of marketingmanagers en aan artsen of paramedici die willen werken in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk of op een andere manier actief zijn in deze landen.

Duits leren op eigen niveau en tempo

Onze kracht is dat onze klanten Duits leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Zij leren precies die communicatieve vaardigheden die zij nodig hebben. Elke cursus is maatwerk en komt in nauw onderling overleg tot stand.

Duits leren vanaf elke locatie

Al in 2012 zijn we begonnen met live online les geven via videoconferencing. Daarmee helpen we klanten in het hele land en daarbuiten.

Oprichter Anne Kewitsch1 WEB Anne staand tegen glas DSC5624 250

Academie Aan de Angstel werd in 2009 door Anne Kewitsch in Abcoude opgericht. De zakelijke klantenkring bestaat uit kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties die in Duitsland zaken doen of dochterondernemingen in Duitsland hebben zoals: La Place, Faay Vianen, Koeka, AVK-Plastics, MedWeb, BKV, Ari Logistics, Benjamin Care, Keystone Europe, Petercam, Insinger de Beaufort, Ingeborg Scheffers.

 

Piet den ToomPiet den Toom AAdA 4

Piet den Toom heeft jarenlange ervaring met Duitsland, de Duitse taal en de Duitse cultuur. Piet is sinds medio 2018 actief bij Academie aan de Angstel. Hij zet zijn ervaring in om groei en veranderingen in goede banen te leiden.

Academie Aan de Angstel werkt met zelfstandige trainers. De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Leer Duits van native speakers
  • Raak vertrouwd met Duitse omgangsvormen
  • Ook 's avonds of in het weekend
  • Leren door gewoon te DOEN
  • Voel je zelfverzekerder in de Duitse taal
  • Sinds 2012 Duits leren via videoconferencing

Academie Aan de Angstel op de DNHK Duitslanddag (14 september 2020 in Utrecht)
"Zet – voor even – je roze bril af: 3 kritische vragen voordat je gaat uitbreiden naar Duitsland"

In verband met het coronavirus is de 4e editie van de DNHK Duitslanddag van 25 maart naar 14 september 2020 verplaatst. Tijdens het grootste Duitsland-evenement in Nederland zal Cactus Marketing in samenwerking met Academie aan de Angstel een infosessie voor mkb'ers houden die focust op de voorbereiding voor hun marktentree in Duitsland.

Nederlanders staan bekend om hun zelfvertrouwen. Daarbij vertrouwen ze erop altijd wel een oplossing te vinden als zich problemen voordoen. Een prachtige eigenschap, vinden wij Duitsers. Maar als je de Duitse markt op wilt, is het verstandig je daar goed op voor te bereiden. Dat zal je behoeden voor mislukkingen en onnodige kosten. Doe het dus eens op z’n Duits: onze 3 kritische vragen en tips zullen je helpen om je entree in Duitsland succesvol te maken.

Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Meest gelezen blogs

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel