Academie Aan de Angstel

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers, CEO’s, accountmanagers, projectleiders, juristen, controllers of marketingmanagers en aan artsen of paramedici die willen werken in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk of op een andere manier actief zijn in deze landen. Onze kracht is dat onze klanten Duits leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Zij leren precies die communicatieve vaardigheden die zij nodig hebben. Elke cursus is maatwerk en komt in nauw onderling overleg tot stand.

Academie Aan de Angstel werd in 2009 door Anne Kewitsch in Abcoude opgericht. De zakelijke klantenkring bestaat uit kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties die in Duitsland zaken doen of dochterondernemingen in Duitsland hebben zoals: La Place, Faay Vianen, Koeka, AVK-Plastics, MedWeb, BKV, Ari Logistics, Benjamin Care, Keystone Europe, Petercam, Insinger de Beaufort, Ingeborg Scheffers.

Onze klanten willen zowel zakelijk Duits leren als ook informele gesprekken in werkgerelateerde context voeren.

Academie Aan de Angstel werkt met zelfstandige trainers. De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn native speaker Duits

  • U krijgt Duitse les helemaal afgestemd op úw wensen
  • U raakt vertrouwd met de Duitse omgangsvormen en cultuur
  • Praktijkgericht onderwijs, dus u leert door te doen
  • We maken u zelfverzekerder in de Duitse taal
  • Duits leren via Skypelessen mogelijk

Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel