Duits leren? Onze aanpak

Intake

Onze aanpak begint met een intake. We brengen uw wensen en niveau in kaart en krijgen inzichtelijk welk doel u voor ogen heeft. Wilt u correct en gemakkelijk zakelijk Duits leren spreken, luisteren, lezen of een examen halen? Of wilt u dat wij samen met u een combinatie van deze vaardigheden aanpakken? Ook bekijken we hoeveel tijd u beschikbaar heeft om lessen te volgen en huiswerk te maken. Van een intensieve, dagelijkse training tot ontspannen, wekelijkse cursussen, alles is mogelijk. Wilt u privéles of les in groepsverband? U krijgt les op onze locatie, bij u thuis of op uw werk. Skypelessen behoren ook tot de mogelijkheid. Aan u de keuze!

Voorstel op maat

Als alles duidelijk is, ontwikkelen we een traject dat is afgestemd op uw doelstellingen en dat aansluit op uw manier van leren. Het gaat tenslotte om ú. U ontvangt een op maat gemaakt voorstel met doelstellingen, vorm en frequentie van de lessen, materiaal en prijs.

Volledig op uw wensen afgestemd

 • Krijgt u liever ’s ochtends vroeg of 's avonds les? Geen probleem.
 • Komt u alleen of met anderen? We passen het programma aan.
 • Wilt u focus op telefoneren, of liever op schrijven? Het kan ook allebei.
 • Zit u te ver weg om te reizen? Dan doen we de lessen via Skype.
 • Wilt u zich op een examen voorbereiden? Dat kan!
Bij Academie Aan de Angstel zijn we flexibel. Bijna op het overdrevene af. Vraag naar wat we voor u kunnen betekenen.

Aan de slag

Na goedkeuring gaan we samen aan de slag. Praktijkgericht en zoveel mogelijk in het Duits. Of u nu kiest voor een intensieve of een flexibele, minder intensieve cursus, voor privé- of groepslessen, we willen dat u zelfs gaat dromen in het Duits. Op die manier leert u het meest effectief. Tijdens het traject blijven we met u in gesprek over de voortgang en passen het programma zo nodig aan. We staan open voor feedback. Halverwege uw cursus Duits plannen we een evaluatie.

Na afloop

Aan het einde van de training kijken we of u uw doelen heeft behaald of verder wilt met de cursus. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Sprechstunde Duits

Na afloop van een cursus kunt u gebruik maken van ons ‘Sprechstunde’-abonnement.
 • Presentatie voorbereiden?
 • Loopt u vast met de reactie op een klacht van een klant?
 • Wilt u uw vaardigheden actief houden?

Dit zijn enkele voorbeelden van situaties waarbij onze taaltrainers u helpen.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

 • Leer Duits van native speakers
 • Raak vertrouwd met Duitse omgangsvormen
 • Ook 's avonds of in het weekend
 • Leer online via videoconferencing
 • Leren door gewoon te DOEN
 • Voel je zelfverzekerder in de Duitse taal

Wat klanten zeggen...

 • Mathilde Dute

  International Account & Agent Manager, Koeka
  Julia is een enthousiaste docente die zich goed inleeft in de behoefte van de cursist. In de trainingsuren die we tot onze beschikking hadden heeft ze mij verder geholpen en adviezen gegeven in hoe ik mijn Duits verder kan ontwikkelen. Het is voor mij een waardevolle aanvulling geweest!
 • Linda van den Broek

  Exportmanager, Xportwise
  De cursus was op maat toegesneden op mijn vragen, waardoor je snel resultaat boekt. Ook zeer prettig dat de lessen via Skype gedaan konden worden en dus een lagere tijdsinvestering vergt. Anne is een ervaren en bekwame docente. Ik kan haar van harte aanbevelen.
 • Michèle de Waele

  Thoraxchirurg, Univeritätsklinikum Münster
  Heel goede cursus! Zeker aan te raden! Zelfstudie met persoonlijke interactie bij vragen! Wekelijkse Skype/Zoom lesmomenten. Was voor mij ideaal!
 • Jetske van den Bijtel

  Adjunct-directeur, SKOV Kinderopvang Beverwijk
  Anne Kewitsch is een uitstekende lerares Duits. Ze helpt je waar nodig, maar laat de verantwoordelijkheid voor het leren bij jezelf. Ze plaatst het leren in de context van het gestelde doel.
 • Heleen de Winter

  Toeristische Promotie, Gemeente Gouda
  Academie Aan de Angstel heeft mij met prive trainingen heel goed en plezierig geholpen om in korte tijd mijn zakelijk Duits naar een hoger niveau te brengen. De cursusleider heeft zich ook echt verdiept in mijn werk. En niet onbelangrijk: daar horen ook omgangsregels bij.
 • Berna Schaefer - Pleij

  PA Exec Vice Chair, Insinger de Beaufort
  Anne Kewitsch was mijn lerares Duits gedurende de afgelopen paar weken. In deze 1:1 cursus zijn vele aspecten van de Duitse taal aan de orde gekomen: grammatica, handelscorrespondentie, social talk, cultuur en literatuur. Anne is een zeer gedreven, inspirerende en energieke lerares. Ik kan haar van harte aanbevelen.
  Aanpak cursus Duits

  Mogelijk ook interessant


  Academie Aan de Angstel op de DNHK Duitslanddag (14 september 2020 in Utrecht)
  "Zet – voor even – je roze bril af: 3 kritische vragen voordat je gaat uitbreiden naar Duitsland"

  In verband met het coronavirus is de 4e editie van de DNHK Duitslanddag van 25 maart naar 14 september 2020 verplaatst. Tijdens het grootste Duitsland-evenement in Nederland zal Cactus Marketing in samenwerking met Academie aan de Angstel een infosessie voor mkb'ers houden die focust op de voorbereiding voor hun marktentree in Duitsland.

  Nederlanders staan bekend om hun zelfvertrouwen. Daarbij vertrouwen ze erop altijd wel een oplossing te vinden als zich problemen voordoen. Een prachtige eigenschap, vinden wij Duitsers. Maar als je de Duitse markt op wilt, is het verstandig je daar goed op voor te bereiden. Dat zal je behoeden voor mislukkingen en onnodige kosten. Doe het dus eens op z’n Duits: onze 3 kritische vragen en tips zullen je helpen om je entree in Duitsland succesvol te maken.

  Over ons

  Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

  De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

  Please enable the javascript to submit this form

  Volg ons

  Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

  Copyright © 2018 Academie aan de Angstel