Anne Kewitsch

De vrouw achter Academie Aan de Angstel

Anne Kewitsch WEBAnne is opgegroeid in het Sauerland in Duitsland. Voor haar studie kwam zij in 1985 naar Nederland, voor de liefde is ze gebleven.

Na haar studie werkte ze jarenlang als blokfluitdocente en gaf les aan kinderen, jongeren en volwassenen. In 2007 ontstond de wens om haar professionele ervaring in lesgeven te combineren met haar moedertaal. Deze wens realiseerde ze in het begin op diverse taalinstituten. Daar ontwikkelde ze zich tot een bekwaam taaltrainer zakelijk Duits met uitstekende didactische vaardigheden. In 2009 heeft ze in Abcoude, onder de rook van Amsterdam, haar Duitse taalinstituut opgericht: Academie Aan de Angstel. Daarmee begon haar volgende uitdaging: een eigen instituut leiden.

Niet alleen helpt ze haar klanten hun communicatieve vaardigheden in het Duits te verbeteren, maar ze informeert hen ook over professionele, zakelijke omgangsvormen en gewoontes in Duitsland. Omdat ze ervaringsdeskundige is in het leren kennen van een vreemde taal en cultuur, kan ze zich goed inleven in haar cursisten. Anne motiveert.

Anne is een gedreven ondernemer. Haar ervaring als ondernemer komen in de cursussen van pas. Ze weet waar haar klanten het over hebben.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Leer Duits van native speakers
  • Raak vertrouwd met Duitse omgangsvormen
  • Ook 's avonds of in het weekend
  • Leren door gewoon te DOEN
  • Voel je zelfverzekerder in de Duitse taal
  • Sinds 2012 Duits leren via videoconferencing

Academie Aan de Angstel op de DNHK Duitslanddag (14 september 2020 in Utrecht)
"Zet – voor even – je roze bril af: 3 kritische vragen voordat je gaat uitbreiden naar Duitsland"

In verband met het coronavirus is de 4e editie van de DNHK Duitslanddag van 25 maart naar 14 september 2020 verplaatst. Tijdens het grootste Duitsland-evenement in Nederland zal Cactus Marketing in samenwerking met Academie aan de Angstel een infosessie voor mkb'ers houden die focust op de voorbereiding voor hun marktentree in Duitsland.

Nederlanders staan bekend om hun zelfvertrouwen. Daarbij vertrouwen ze erop altijd wel een oplossing te vinden als zich problemen voordoen. Een prachtige eigenschap, vinden wij Duitsers. Maar als je de Duitse markt op wilt, is het verstandig je daar goed op voor te bereiden. Dat zal je behoeden voor mislukkingen en onnodige kosten. Doe het dus eens op z’n Duits: onze 3 kritische vragen en tips zullen je helpen om je entree in Duitsland succesvol te maken.

Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Meest gelezen blogs

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel