Anne Kewitsch

De vrouw achter Academie Aan de Angstel

Anne Kewitsch WEBAnne is opgegroeid in het Sauerland in Duitsland. Voor haar studie kwam zij in 1985 naar Nederland, voor de liefde is ze gebleven.

Na haar studie werkte ze jarenlang als blokfluitdocente en gaf les aan kinderen, jongeren en volwassenen. In 2007 ontstond de wens om haar professionele ervaring in lesgeven te combineren met haar moedertaal. Deze wens realiseerde ze in het begin op diverse taalinstituten. Daar ontwikkelde ze zich tot een bekwaam taaltrainer zakelijk Duits met uitstekende didactische vaardigheden. In 2009 heeft ze in Abcoude, onder de rook van Amsterdam, haar Duitse taalinstituut opgericht: Academie Aan de Angstel. Daarmee begon haar volgende uitdaging: een eigen instituut leiden.

Niet alleen helpt ze haar klanten hun communicatieve vaardigheden in het Duits te verbeteren, maar ze informeert hen ook over professionele, zakelijke omgangsvormen en gewoontes in Duitsland. Omdat ze ervaringsdeskundige is in het leren kennen van een vreemde taal en cultuur, kan ze zich goed inleven in haar cursisten. Anne motiveert.

Anne is een gedreven ondernemer. Haar ervaring als ondernemer komen in de cursussen van pas. Ze weet waar haar klanten het over hebben.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Leer Duits van native speakers
  • Raak vertrouwd met Duitse omgangsvormen
  • Ook 's avonds of in het weekend
  • Leren door gewoon te DOEN
  • Leer online via 'Skype'
  • Voel je zelfverzekerder in de Duitse taal

Save the date: DNHK Duitslanddag 2020
25 maart 2020 in Utrecht

Op 25 maart 2020 zal de 4e editie van de DNHK Duitslanddag plaatsvinden - het grootste Duitsland-evenement in Nederland. Zet die dag alvast in uw agenda! Academie Aan de Angstel zal in samenwerking met Cactus Marketing een presentatie houden. Meer informatie volgt binnenkort.


Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Please enable the javascript to submit this form

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel