Skip to main content

Anne Kewitsch

De vrouw achter Academie Aan de Angstel

Foto Anne Kewitsch Anne is opgegroeid in het Sauerland in Duitsland. Voor haar studie kwam zij in 1985 naar Nederland, voor de liefde is ze gebleven.

Na haar studie werkte ze als blokfluitdocente in Duitsland en in Nederland. In 2007 ontstond de wens om haar professionele ervaring in lesgeven te combineren met haar moedertaal. Deze wens realiseerde ze in het begin op diverse taalinstituten. Daar ontwikkelde ze zich tot een bekwame taaltrainer zakelijk Duits met uitstekende didactische vaardigheden. In 2009 heeft ze in Abcoude, onder de rook van Amsterdam, haar Duitse taalinstituut opgericht: Academie Aan de Angstel. Daarmee begon haar volgende uitdaging: een eigen instituut leiden.

Niet alleen helpt ze haar klanten hun communicatieve vaardigheden in het Duits te verbeteren, ze informeert hen ook over professionele, zakelijke omgangsvormen en gewoontes in Duitsland. Omdat ze ervaringsdeskundige is in het leren kennen van een vreemde taal en cultuur, kan ze zich goed inleven in haar cursisten. Anne motiveert.

Anne is een gedreven ondernemer. Haar ervaring als ondernemer komen in de cursussen van pas. Ze weet waar haar klanten het over hebben.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Leer Duits van native speakers
  • Ook 's avonds of in het weekend
  • Leren door gewoon te DOEN
  • Voel je zelfverzekerder in de Duitse taal
  • Duits leren via videoconferencing: duurzaam en tijdbesparend
  • Duurzaam Duits leren: ons bedrijf is klimaatneutraal