Anne Kewitsch

De vrouw achter Academie Aan de Angstel

Anne Kewitsch WEBAnne is opgegroeid in het Sauerland in Duitsland. Voor haar studie kwam zij in 1985 naar Nederland, voor de liefde is ze gebleven.

Na haar studie werkte ze jarenlang als blokfluitdocente en gaf les aan kinderen, jongeren en volwassenen. In 2007 ontstond de wens om haar professionele ervaring in lesgeven te combineren met haar moedertaal. Deze wens realiseerde ze in het begin op diverse taalinstituten. Daar ontwikkelde ze zich tot een bekwaam taaltrainer zakelijk Duits met uitstekende didactische vaardigheden. In 2009 heeft ze in Abcoude, onder de rook van Amsterdam, haar Duitse taalinstituut opgericht: Academie Aan de Angstel. Daarmee begon haar volgende uitdaging: een eigen instituut leiden.

Niet alleen helpt ze haar klanten hun communicatieve vaardigheden in het Duits te verbeteren, maar ze informeert hen ook over professionele, zakelijke omgangsvormen en gewoontes in Duitsland. Omdat ze ervaringsdeskundige is in het leren kennen van een vreemde taal en cultuur, kan ze zich goed inleven in haar cursisten. Anne motiveert.

Anne is een gedreven ondernemer. Haar ervaring als ondernemer komen in de cursussen van pas. Ze weet waar haar klanten het over hebben.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn native speaker Duits

  • U krijgt Duitse les helemaal afgestemd op úw wensen
  • U raakt vertrouwd met de Duitse omgangsvormen en cultuur
  • Praktijkgericht onderwijs, dus u leert door te doen
  • We maken u zelfverzekerder in de Duitse taal
  • Duits leren via Skypelessen mogelijk

Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel