Piet den Toom

WEB Piet BEW voor website DSC 8524.2Piet heeft jarenlange ervaring met Duitsland, de Duitse taal en de Duitse cultuur. Hij voelt zich er als een vis in het water, zowel privé als beroepsmatig. Vanuit Bad Godesberg was hij ‘Geschäftsführer’ van een ICT-bedrijf dat actief was als implementatiepartner in SAP-projecten.

Tijdens zijn carrière heeft Piet talloze bedrijven in adviserende rollen ondersteund. Zo speelde hij een hoofdrol bij de opzet en ontwikkeling van het jeansmerk Kuyichi.
Met zijn ervaring in het bedrijfsleven was hij een aantal jaren als gastdocent actief aan Hogescholen zoals: HVA in Amsterdam en TMO in Doorn.

Piet is sinds medio 2018 actief bij Academie aan de Angstel. Hij zet zijn ervaring in om groei en veranderingen in goede banen te leiden.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

  • Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn native speaker Duits

  • U krijgt Duitse les helemaal afgestemd op úw wensen
  • U raakt vertrouwd met de Duitse omgangsvormen en cultuur
  • Praktijkgericht onderwijs, dus u leert door te doen
  • We maken u zelfverzekerder in de Duitse taal
  • Duits leren via Skypelessen mogelijk

Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel