Handige voorbereidingstips van een ervaringsdeskundige voor wie zich als arts in Duitsland wil registreren

Wie er voor kiest om in Duitsland de opleiding tot specialist te gaan volgen moet een bepaald proces doorlopen. De eerste stap daarin is de Duitse taal, met name het medisch Duits, zeer goed leren beheersen. Mijn naam is Frederick Schyns, in deze blog deel ik mijn ervaringen met het leer- en voorbereidingsproces op het Goethe-Zertifikat B2 examen graag met je.

Lees verder

Interview met Raquel Rodermans: Door persoonlijke begeleiding en een gedegen voorbereiding op het examen ben ik gekomen waar ik wil zijn.

De absolute meerwaarde van de Gesprächsrunde is dat je samen met andere studenten en artsen over veel verschillende onderwerpen praat. Dat is ontzettend goed voor de woordenschat en het helpt je enorm bij je ontwikkeling.

Lees verder

#Duitsetaal

Interview met Peter Potters: Dankzij de online lessen zakelijk Duits van Academie Aan de Angstel zijn wij een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten in Duitsland en Oostenrijk

“We zagen dat er kansen voor ons lagen op de Duitse markt, maar om daar succesvol te kunnen zijn, moesten we onze Duitse spreekvaardigheid naar een hoger niveau tillen”.

Lees verder

Interview met Jelle de Jong: Doordat wij tijdens de online Gesprächsrunde onderwerpen uit de praktijk bespreken, kunnen wij de lesstof direct toepassen in ons werk.

Academie Aan de Angstel helpt ons hierbij echt naar the next level.

Lees verder


Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2018 Academie aan de Angstel