Cursus Duits voor beginners

Duits is de taal van degelijke industrie, het Ruhrgebied, wintersport, innovatie, auto’s, bier en de ruw uitgesproken woorden. Als uw Duits beperkt is tot “Danke” en “Bitte” en u graag uw Duits wilt verbeteren, dan bieden wij een perfecte cursus Duits voor beginners, speciaal opgezet voor professionals.

Guten Tag!

Welkom bij Duits voor beginners!

Waarom cursus Duits voor Beginners volgen?

Waarom zou iemand Duits leren? Om een nieuwe taal goed onder de knie te krijgen, moet u er immers tijd en energie in steken. Ik kan iedereen verzekeren: de voordelen van Duits zijn zeer overtuigend:

 1. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld, nummer 11 zelfs. Het wordt naast Duitsland ook gesproken in Zwitserland, Oostenrijk, België en Luxemburg. Er zijn ook veel mensen in met name Oost-Europa die Duits als tweede taal spreken. 
 2. Duitsland heeft de vierde economie ter wereld. Het is simpelweg zeer praktisch als u Duits kunt spreken wanneer er zaken worden gedaan met Duitse bedrijven. Duitsland is booming, met een hele degelijke industrie, een enorme import en export van/naar Nederland en een echte krachtpatser in de wereld. Het is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland.
 3. Het kan een enorm goede zet zijn in uw carrière, omdat u daarmee uw carrièremogelijkheden aanzienlijk vergroot.
 4. Duitsland is het land van innovatie. Duitsland heeft 4 van de 10 meest innovatieve bedrijven ter wereld en bovendien worden bijna 13% van de octrooiaanvragen wereldwijd in Duitsland aangevraagd.
 5. Duitsers reizen graag, met name naar Nederland.
 6. U bent niet de enige. Steeds meer mensen leren Duits. Het staat momenteel in de top 10 van meest gestudeerde talen.
 7. Duits is gemakkelijker dat u denkt. Voor Nederlanders is Duits een relatief makkelijke taal om te leren, omdat het in veel opzichten op het Nederlands lijkt. Een Nederlandse achtergrond is dus een groot voordeel bij het Duits leren.

Door Duits te spreken, heeft u een stapje voor op anderen.

Duits voor beginners: Begin bij de basis

Bij het leren van een andere taal is het heel belangrijk om eerst de basis goed onder de knie krijgt. Dat geldt zeker ook voor Duits. Het is erg belangrijk dat deze basis wordt aangeleerd door goede docenten. Bijvoorbeeld de klanken, regels, grammatica en ezelsbruggetjes om snelle vooruitgang te boeken.

Deze basis kan vervolgens verder worden uitgebreid door te oefenen met lezen, luisteren, spreken en schrijven. Hoe meer er wordt geoefend, hoe beter het zal gaan. Dat is in Nederland niet zo moeilijk. Er is altijd iemand in de buurt waarmee er Duits kan worden gesproken, en er zijn natuurlijk ook Duitse series, Krimi’s en films waarmee geoefend kan worden.

Wanneer de basis van Duits voor beginners goed is, en er vervolgens veel wordt geoefend, heeft u snel het Duits onder de knie. Voor u het weet spreekt u het vloeiend.

Probeer het maar!

U zult er snel erg veel plezier in hebben.

Wilt u ook Duits leren spreken?  Dan is Duits voor beginners dé cursus voor u. Twijfel niet langer, maar ga ervoor! Schrijf u nu in voor de cursus Duits voor beginners.

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

 • Leer Duits van native speakers
 • Raak vertrouwd met Duitse omgangsvormen
 • Ook 's avonds of in het weekend
 • Leren door gewoon te DOEN
 • Voel je zelfverzekerder in de Duitse taal
 • Leer via een virtual classroom

Wat klanten zeggen...


Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2022 Academie aan de Angstel