Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Newsletter 6-22: Tips voor het onderhouden van je zakelijke relaties tijdens de kerstperiode | Gesprächsrunde januari 2023 | Zum Jahresausklang

Newsletter 6-22: Tips voor het onderhouden van je zakelijke relaties tijdens de kerstperiode | Gesprächsrunde januari 2023 | Zum Jahresausklang

logo_nieuw.png


Lees de mail in je browser ‍‍ ‍ ‍  

‍Ben jij ook elk jaar verrast hoe snel het alweer december is? Kerst komt altijd eerder dan je denkt. Elk jaar voor de Kerst staan we als bedrijf voor dezelfde uitdaging om persoonlijke kerstkaarten te sturen naar klanten en contacten. Ook willen we elk jaar met een passende blog afsluiten. Deze verschijnt goed beschouwd wat aan de late kant. Gelukkig veroudert de inhoud niet en kun je deze ook volgend jaar gebruiken. 

Tips hoe je jouw zakelijke relaties tijdens de kerstperiode onderhoudt


 

Uitnodiging gratis Gesprächsrunde live online via Zoom | Het thema: Energie

We starten het nieuwe jaar met een Gesprächsrunde op 9 januari met als thema Energie.

Lees hier meer over onze Gesprächsrunden.

Energie en de energievoorziening  is een actueel onderwerp. Het leek ons handig als je ook in het Duits de woorden kent die je nodig hebt om mee te kunnen praten als het over energie gaat. Ken jij de woorden, die je nodig hebt als je met een Duitstalige relatie over energievoorziening, stoken, verwarming, zonnepanelen of warme kleding spreekt? 

In deze Gesprächsrunde gebruiken we deze woorden en nog veel meer. 

Meld je aan en ontvang materiaal waarmee je je op deze avond kunt voorbereiden.

 

Praktisch:

Datum: 09-01-2023

Tijd: 19:45 – 20:45 uur

Locatie: Live online via Zoom

 


Zum Jahresausklang  

Dit is onze zesde en laatste newsletter 2022. Het was een succesvol jaar. Academie Aan de Angstel heeft veel klanten geholpen met een betere beheersing van de Duitse taal, om zich meer op hun gemak te voelen in het contact met hun zakelijke relaties, om professioneler over te komen, om verkoop- of onderhandelingsgesprekken met meer succes te voeren of om taalexamens te halen, zodat ze in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk kunnen werken.

Ook hebben we onze klanten geholpen de Duitse zakelijke cultuur beter te begrijpen en zich gemakkelijker aan te passen. Van het lesgeven en het contact met onze klanten, van hun blije en/of tevreden reacties op de cursussen krijgen we energie. 

Daarnaast hebben we ons aanbod vergroot met cursussen ‘Beter Duits spreken’, ‘Voorbereiding op het C1-Certificaat’ en ‘Voorbereiding vaktaalexamen in Oostenrijk’.

We zijn trots dat we volgend jaar het 15e jaar in mogen gaan, waarvan al meer dan 10 jaar via videobellen.

 

 

Wir wünschen dir eine schöne Adventszeit und einen guten Rutsch in ein gesundes und glückliches Jahr 2023!
Verantwoordelijk voor de inhoud: Academie Aan de Angstel | Anne Kewitsch

tel. 0031 (0) 85 0606 054 | e-mail info@academie-aan-de-angstel.nl

Voor informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken verwijzen wij naar ons privacy statementWilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Schrijft u dan hier uit

Lid_vd_DNHK.jpg