Duits leren? Onze aanpak

Intake

Onze aanpak begint met een intake. We brengen uw wensen en niveau in kaart en krijgen inzichtelijk welk doel u voor ogen heeft. Wilt u correct en gemakkelijk zakelijk Duits leren spreken, luisteren, lezen of een examen halen? Of wilt u dat wij samen met u een combinatie van deze vaardigheden aanpakken? Ook bekijken we hoeveel tijd u beschikbaar heeft om lessen te volgen en huiswerk te maken. Van een intensieve, dagelijkse training tot ontspannen, wekelijkse cursussen, alles is mogelijk. Wilt u privéles of les in groepsverband? U krijgt les op onze locatie, bij u thuis of op uw werk. Skypelessen behoren ook tot de mogelijkheid. Aan u de keuze!

Voorstel op maat

Als alles duidelijk is, ontwikkelen we een traject dat is afgestemd op uw doelstellingen en dat aansluit op uw manier van leren. Het gaat tenslotte om ú. U ontvangt een op maat gemaakt voorstel met doelstellingen, vorm en frequentie van de lessen, materiaal en prijs.

Aan de slag

Na goedkeuring gaan we samen aan de slag. Praktijkgericht en zoveel mogelijk in het Duits. Of u nu kiest voor een intensieve of een flexibele, minder intensieve cursus, voor privé- of groepslessen, we willen dat u zelfs gaat dromen in het Duits. Op die manier leert u het meest effectief. Tijdens het traject blijven we met u in gesprek over de voortgang en passen het programma zo nodig aan. We staan open voor feedback. Halverwege uw cursus Duits plannen we een evaluatie.

Na afloop

Aan het einde van de training kijken we of u uw doelen heeft behaald of verder wilt met de cursus. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Sprechstunde Duits

Na afloop van een cursus kunt u gebruik maken van ons ‘Sprechstunde’-abonnement.
 • Presentatie voorbereiden?
 • Loopt u vast met de reactie op een klacht van een klant?
 • Wilt u uw vaardigheden actief houden?
Dit zijn enkele voorbeelden van situaties waarbij onze taaltrainers u helpen. Meer weten over ‘Sprechstunde’? Neem contact met ons op.

Extra aanbod

Praat gezellig mee in ons informele Sprachcafé. Spreekt u Duits, maar vindt u dat het beter kan? Wilt u meer routine? Of wilt u zich zekerder voelen? Verbeter uw zakelijk Duitse spreekvaardigheid in ons Sprachcafé voor bedrijven. Tijdens deze informele bijeenkomsten maakt u kennis met Academie Aan de Angstel en converseren wij in het Duits met elkaar over diverse onderwerpen.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Neem contact met ons op. Want… 'Wer nicht fragt, der nicht gewinnt'! We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Maak kennis met ons en kom Duits leren bij Academie Aan de Angstel!
Vergroot uw waarde en die van uw bedrijf. Duits leren geeft u een geweldige voorsprong in uw zakelijke succes!

Waarom Duits leren bij Academie Aan de Angstel?

 • Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zijn native speaker Duits

 • U krijgt Duitse les helemaal afgestemd op úw wensen
 • U raakt vertrouwd met de Duitse omgangsvormen en cultuur
 • Praktijkgericht onderwijs, dus u leert door te doen
 • We maken u zelfverzekerder in de Duitse taal
 • Duits leren via Skypelessen mogelijk

Wat klanten zeggen...

 • Mathilde Dute

  Julia is een enthousiaste docente die zich goed inleeft in de behoefte van de cursist. In de trainingsuren die we tot onze beschikking hadden heeft ze mij verder geholpen en adviezen gegeven in hoe ik mijn Duits verder kan ontwikkelen. Het is voor mij een waardevolle aanvulling geweest!
 • Carmen Leegwater

  Ik heb een uitstekende cursus Duits mogen genieten op zeer professionele wijze. Anne Dank! Mocht u snel resultaat willen boeken, dan kunt u beste Academie Aan de Angstel benaderen.
 • Michèle de Waele

  Heel goede cursus! Zeker aan te raden! Zelfstudie met persoonlijke interactie bij vragen! Wekelijkse Skype/Zoom lesmomenten. Was voor mij ideaal!
 • Jetske van den Bijtel

  Anne Kewitsch is een uitstekende lerares Duits. Ze helpt je waar nodig, maar laat de verantwoordelijkheid voor het leren bij jezelf. Ze plaatst het leren in de context van het gestelde doel.
 • Corina de Gooier

  Veel communicatie. Fijn, je moet vooral durven te spreken. Ik heb goed geleerd bestellingen op te nemen.
 • Yvonne Dalhuisen

  Anne weet op een prettige, creatieve manier de Duitse taal tot leven te brengen.

  Over ons

  Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

  De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Volg ons

  Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

  Copyright © 2018 Academie aan de Angstel