Duits leren via Zoom

Twijfelt u over videobellen met Zoom?

Sinds de lockdown is Zoom getransformeerd tot de belangrijkste tool voor videoconferencing. We lezen en gebruiken nieuwe woorden, zoals ‘zoomen’ ‘Zoombies’ en ‘Zoom-moeheid’. Plotseling vergaderen, leren en borrelen we via Zoom of kijken we naar toneelstukken of optredens via dit platform. Ik deed dit zelf ook tijdens de dodenherdenking met het voorlezen van de theatertekst DAM met negen andere bewoners uit Abcoude. 

Lees verder

Duitse woorden online leren

Een gids door de wirwar van begrippen van online leren

Februari 2020 – wie herinnert het zich nog? De kinderen gingen naar school. De meeste managers en medewerkers van internationaal opererende bedrijven of ondernemers die een taal wilden leren, volgden taallessen in-house in hun eigen bedrijf of in de cursusruimte van een taalinstituut.

Lees verder


Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2022 Academie aan de Angstel