Bekijk de beste Duitse series op Netflix

De beste Duitse series op Netflix

Leer de Duitse taal en vergroot je passieve woordenschat door naar een Duitse serie te kijken. We hebben een lijst met de beste Duitse series op Netflix samengesteld. 

Babylon Berlijn

Babylon Berlin speelt zich af in de Weimarrepubliek in 1929 en draait om de Keulse politie-inspecteur Gereon Rath, die een afpersingsschandaal probeert op te lossen, en Charlotte Ritter, een jonge stenografe die politie-inspecteur wil worden.

Bad Banks

Ze dragen hun maatpakken als uniformen en verdienen perverse bedragen. Bankiers zijn karikaturen geworden. In de nieuwe Duitse dramaserie Bad Banks gaat auteur Oliver Kienle op zoek naar de mensen achter de karikaturen.

Charité

De serie verhaalt over de heldendaden van verschillende beroemde Duitse artsen en wetenschappers in de geschiedenis van het beroemde Charité-ziekenhuis in Berlijn. Het eerste seizoen speelt rond 1888, het tweede tijdens de Tweede Wereldoorlog en het derde seizoen rond de tijd van de bouw van de Berlijnse Muur.

Dark

Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Het speelt zich af in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties van vier families blootlegt. Terwijl de families naar de kinderen zoeken, helpen ze elkaar met zoeken naar antwoorden. Wat ze niet vermoeden is dat het mysterie verband houdt met andere mysteries in het dorp.

How to sale drugs online (Fast)

Om zijn ex-vriendin terug te winnen, besluit een sullige tiener om ecstasy online te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers in Europa.

Weissensee

Een Duitse televisieserie, die zich afspeelt in Oost-Berlijn tussen 1980 en 1990. Het drama gaat over de lotgevallen van de families Kupfer en Hausmann in de voormalige DDR. De serie ontleent zijn naam aan het district Berlijn-Weissensee.

Lees meer Duitstips

Wilt u op de hoogte blijven van onze blogs?

Ontvang om de maand leuke tips over o.a. de Duitse taal of omgangsvormen in Duitsland.

Inschrijven nieuwsbrief 4


Over ons

Zakelijk Duits leren aan professionals, daar draait het bij ons om. Academie Aan de Angstel is een taalinstituut waarin wij trainingen, cursussen en workshops Duits aanbieden. Met veel plezier leren we professionals, die actief zijn in een Duitstalig land, effectief communiceren in de Duitse taal.

De trainers zijn uitsluitend native speakers en hebben jarenlang ervaring met lesgeven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u iedere maand leuke tips over Duitse taal ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Copyright © 2022 Academie aan de Angstel