aanpak zakelijk Duits leren

Duits leren? Onze aanpak

Intake

Onze aanpak begint met een  intake. We brengen uw wensen en niveau uitgebreid in kaart. Wilt u correct en makkelijk zakelijk Duits leren spreken, luisteren, luisteren, lezen of een examen halen? Of wilt u dat we een combinatie van deze vaardigheden aanpakken? Welk doel heeft u voor ogen? Ook stellen we vast hoeveel tijd u beschikbaar heeft om lessen te volgen en huiswerk te maken. Van een intensieve, dagelijkse training tot ontspannen, wekelijkse cursussen, van alles is mogelijk. En wilt u privéles of les in een klein groepje van niet meer dan drie personen? U krijgt les op onze locatie, bij u thuis, incompany op uw werk of op een andere locatie. Ook bieden wij Skypelessen aan. Aan u de keuze.

Voorstel op maat

Als alles duidelijk is, ontwikkelen we een traject dat precies is afgestemd op uw doelstellingen en dat aansluit op uw manier van leren. Het gaat tenslotte om ú. U ontvangt een op maat gemaakt voorstel met doelstellingen, vorm en frequentie van de lessen, materiaal en prijs.

Aan de slag

Na goedkeuring gaan we samen aan de slag. Praktijkgericht en zo veel mogelijk in het Duits. Of u nu kiest voor een intensieve of een flexibele, wat minder intensieve cursus, voor privé- of groepslessen, we willen dat u zelfs gaat dromen in het Duits. Op die manier leert u het meest effectief.
Tijdens het traject blijven we met u in gesprek over de voortgang en passen het programma zo nodig aan. We staan altijd open voor feedback. Halverwege uw cursus zakelijk Duits plannen we een evaluatie.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Neem contact met ons op. Want… 'Wer nicht fragt, der nicht gewinnt'! We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Maak kennis met ons en kom Duits leren bij Academie Aan de Angstel! 

Vergroot uw waarde en die van uw bedrijf. Duits leren geeft u een geweldige voorsprong in uw zakelijk succes!

Academie Aan de Angstel voor moeiteloos en correct communiceren in zakelijk Duits!

Zakelijk Duits leren bij Academie Aan de Angstel

Lees hier wat  klanten  over Academie Aan de Angstel vertellen of hoe de trainingen eruit zien. 

Inschrijven nieuwsbrief Academie Aan de Angstel

 

Lid vd DNHK

 

 

Reacties AAdA 4